Сьогодні 20 квітня 2024 р.

Швед: «Хороша гра важлива для інтеграції в колектив»

На початку грудня головний тренер «Мехелена» Вутер Вранкен розкритував Мар’яна Шведа за його ставлення до гри та клубу. Наставник бельгійського клубу звинувачував українця у поганій самовіддачі та запізненнях на тренування.

І публічна критика спрацювала! Після цих слів Швед почав більше працювати на тренуваннях і це дало результат на футбольному полі. Сам українець в інтерв’ю Belgiumsoccer.be, розповів, як порція публічної критики від головного тренера змусила його змінити своє ставлення до процесу:

«Я був присутній на тренуваннях, але особливо не напружувався. Коли я прочитав інтерв’ю Вутера Вранкена, в якому було сказано кілька різких слів про мене, я змінив свій спосіб мислення. Це мотивувало мене, і тому я знову завоював довіру тренера.

Чим більше у мене було хвилин на полі, тим більше я заслуговував на повагу товаришів по команді. Я не розбираюся в мовах. Тому хороша гра важлива для інтеграції в колектив».

Швед забив за бельгійський клуб 4 м’ячі (зокрема на його рахунку переможний дубль у матчі з «Васланд-Бевереном») і віддав 2 результативні передачі.

5 березня 2021 12:26







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 782-го дня повномасштабної війни

 

15 квітня 2024 21:35

Португалія, 27-й тур. Бенфіка – Шавеш. Огляд матчу

 

30 березня 2024 00:11

ТМ. Іспанія – Бразилія. Огляд матчу

 

27 березня 2024 01:20