Сьогодні 28 березня 2024 р.

На Росії в черговий раз перервали трансляцію матчу Бундесліги через підтримку України

Російський телеканал «Матч! Футбол 2» продовжує мучитися з показами німецької Бундесліги. Транслятор вкотре перервав показ матчу через написи «Stop war» на стадіоні, а також жовто-синіх прапорів.

На самому початку поєдинку 32-го туру Бундесліги між «Боруссією» Менхенгладбах та «Лейпцигом» (3:1) з'явився дуже дивний банер, ніби телеканал намагається захиститися від картинки під час трансляції.

«Редакція телеканалу попереджає, що у трансляції можуть бути використані згадки (у тому числі логотипи та символіка) організацій, діяльність яких заборонена на території РФ»

А вже на другій хвилині матчу трансляцію взагалі припинили за вже звичною для російських коментаторів причиною.

«Але на жаль наші німецькі колеги вважають, що фраза «спорт поза політикою» більше не працює і для них це важливіше. Тому, на жаль, наша трансляція сьогодні закінчується», – заявив російський коментатор та перервав трансляцію.

Сам поєдинок закінчився впевненою перемогою господарів поля, що дозволило їм піднятися у турнірній таблиці одразу на три рядки. «Боруссія» має у своєму активі 41 очко і займає десяте місце, а ось «Лейпциг» із 54-ма очками знаходиться на п'ятій позиції.

Нагадаємо, німецька Бундесліга проводить акцію на підтримку України, розміщуючи на стадіонах банери на яких знаходяться написи «Stop war» та «Stand with Ukraine» на синьо-жовтому фоні.

 

3 травня 2022 10:46







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

Німеччина, 26-й тур. Боруссія Д – Айнтрахт. Огляд матчу

 

17 березня 2024 20:34

Німеччина, 26-й тур. Фрайбург – Байєр. Огляд матчу

 

17 березня 2024 18:52

Німеччина, 26-й тур. Кельн – Лейпциг. Огляд матчу

 

16 березня 2024 00:02