Сьогодні 19 квітня 2024 р.

Украина (U-20): изучение Нигерии и синий комплект формы

Передматчевий день збірної України U-20 традиційно розпочався з теорії, на якій тренерський штаб розбирав гру майбутнього суперника – Нігерії.

Після цього команда вирушила на тренувальне поле спортивного комплексу «Рекорд» і провела передігрове тренування, в якому взяли участь усі футболісти. Саме поле було вологим, адже дощова погода так і тримається в Бельсько-Бялі.

На початку тренувальної сесії наставник українців Олександр Петраков ще раз наголосив на важливості перемоги в завтрашньому матчі й закликав усіх гравців бути готовими вийти на футбольне поле. Саме ж тренування розпочалося із вправ на розігрів м’язів та на рухливість і реакцію. Потім перейшли до награвання різноманітних тактичних схем. Відзначимо, що за заняттям спостерігали українські тренери, що проходять навчання на PRO-диплом УЄФА, завтра вони також відвідають гру Нігерія – Україна.

Після відпочинку для футболістів було проведено ще одне теоретичне заняття, а ввечері на команду очікує спільний перегляд фінального матчу Ліги Європи «Челсі» – «Арсенал».

Сьогодні також відбулася передматчева організаційна нарада з представниками команд та ФІФА. На ній були визначені кольори, в яких гратимуть збірні, а також обговорені організаційні питання. Завтра збірна України на стадіоні Belsko-Biala гратиме в синьому комплекті, а нігерійці – у зелено-білому. Арбітр завтрашнього матчу – Фернандо Рапалліні (Аргентина), асистенти арбітра – Дієго Бонфа та Габріель Чаде (обидва – Аргентина). Резервний арбітр – Пасіфікує Ндабіхавенімана (Бурунді).

29 травня 2019 22:48







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ФИФА сняла фильм о победе юношеской сборной Украины на чемпионате мира U-20

 

26 липня 2019 22:16

Откровения чемпионов мира. Что говорили тренер и футболисты сборной Украины по прилету домой

 

18 червня 2019 20:19

Как встречали чемпионов мира U-20

 

16 червня 2019 22:45