Сьогодні 29 березня 2024 р.

Петраков: «Четвертьфинала нам недостаточно, не такой у нас характер»

Юніорська збірна України U-20 напередодні надважливої чвертьфінальної гри чемпіонату світу проти Колумбії провела передматчеве тренування на Lodz Stadium.

Усі гравці української збірної завзято провели тренувальну сесію, яка розпочалася з розминки, вправ на координацію та швидкість. Далі тренерський штаб запропоновував своїм підопічним різноманітні ігрові серії.

Перед початком тренування головний тренер збірної України Олександр Петраков та капітан команди Валерій Бондар провели офіційну передматчеву прес-конференцію.

«Звісно, ми не хочемо їхати додому після завтрашнього матчу. Чемпіонат світу – гарна школа для наших гравців, вони прогресують. Кожен бачить, за рахунок яких якостей можливо досягати чогось у футболі та в житті. Після мундіалю мої гравці перейдуть уже до іншої команди – U-21, але я з ними не хочу прощатись уже 8 червня. Стосовно ротації складу, то на цьому етапі вже її бути не може. Це чемпіонат світу, й тут немає прохідних матчів, не можна розслаблятися. Збірна Колумбії, та й усі представники латиноамериканського футболу, на генетичному рівні схильні до технічної, комбінаційної гри.

У Колумбії всі гравці атлетичної статури, мають гарні фізичні якості. Кожен колумбійський футболіст індивідуально дуже сильний, одним словом, сильна команда. Що стосується наших футболістів, у нас гарна командна гра, збірна дисциплінована, ми зірок з неба не хапаємо, і в нас немає таких сильних індивідуально гравців, як у Колумбії. Але, якщо ви думаєте, що стадії 1/4-ї для нас достатньо, – ні, у нас не той характер, і ми будемо грати до останньої хвилини. Спрогнозувати завтрашню гру я не беруся», – розповів наставник української збірної Олександр Петраков. 

«Можу повторити слова про Колумбію, які сказав тренер – технічна команда, яка має у своєму складі швидкісних футболістів. Не можу сказати, що ми їх боїмось, але поважаємо суперника, налаштовуємося на дуже важку гру. Завдяки суворій дисципліні та командній грі – тільки так завтра ми зможемо досягти позитивного результату», – відзначив капітан синьо-жовтих Валерій Бондар.  

Також увечері відбулась організаційна нарада, на якій було визначено кольори, в яких гратимуть команди. Наші футболісти вийдуть у синьому комплекті форми, а суперники – у жовто-чорному.

Визначилась і бригада арбітрів, яка працюватиме на матчі, що розпочнеться о 16.30. Арбітр – Мустафа Гхорбал (Алжир), асистенти арбітра – Махмуд Абуельрегал (Єгипет) та Мокрейн Гоурарі (Алжир), резервний арбітр – Адхам Махадмех (Йорданія).

6 червня 2019 23:36







Коментарі


Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.

Реєстрація, Вхід



Поділитися

ФИФА сняла фильм о победе юношеской сборной Украины на чемпионате мира U-20

 

26 липня 2019 22:16

Откровения чемпионов мира. Что говорили тренер и футболисты сборной Украины по прилету домой

 

18 червня 2019 20:19

Как встречали чемпионов мира U-20

 

16 червня 2019 22:45