Сьогодні 29 березня 2024 р.

Матч

Анонс

Онлайн

Матеріали

Лига Европы 2019/20 / Групповой турнир. Група I. 7 листопада 2019. 22:00


Безбородько (84)
Задерака (90+1)


Олександрія

2:2
Сент-Етьєн

Хазрі (24, з пенальті)
Камара (72)

Состав Звіт Состав

Паньків
Пашаєв
Дубра
Бухал
Мірошниченко
Ковалець
Банада
Гречишкін
Лучкевич
(Задерака, 78)
Третьяков
(Стецьків, 84)
Шастал
(Безбородько, 46)

Без неймовірного камбеку «Олександрії» результат гри виглядав би вельми несправедливим.

Олег МОРОЗОВ, «Футбольний клуб»

Навряд чи після гри Володимир Шаран висловлюватиме якісь претензії до своїх підопічних, які об’єктивно виглядали краще за гостей. Гостей, які приїхали до Львова, маючи за плечима серію із семи матчів без поразок у всіх турнірах.

Два тижні тому олександрійці всупереч багатьом прогнозам зуміли увезти нічию із Франції, і цей факт безперечно додавав упевненості нашій команді, яка на «Арені Львов» намагалася поводитися як справжній господар.  

Протягом перших двадцяти хвилин українці, діючи активно й агресивно, без жодного пієтету до суперника, створили два небезпечні моменти, коли на вістрі опинявся Євген Банада. Обидва рази хавбек пробивав із меж карного майданчика, обидва рази влучав у ствір воріт, але голкіпер Стефан Рюффьє гав не ловив і партнерів виручав.

Захист «Сент-Етьєна» виглядав зовсім не ідеальним, одначе і «Олександрія», захопившись атаками, почала залишати позаду дірки. Однією з них скористався туніський форвард Вахбі Хазрі, який, вийшовши сам-на-сам, примусив порушити правила Юрія Паньківа, а потім впевнено реалізував пенальті.

Після цього гра дещо заспокоїлася, проте по перерві жовто-чорні побігли вперед з новими силами. Мабуть було б занадто сказати, що біля воріт Рюффьє виникали пожежа за пожежею, однак напруга у карному майданчику підопічних Клода Пюеля не згасала. 

На 69-й хвилині «Олександрія» навіть забила, однак лайнсмен слушно підняв прапорець, зафіксувавши офсайд у того таки Банади, рикошетом від якого після удару Гліба Бухала м’яч і затріпотів у сітці. І майже відразу, наче знущаючись над суперником, французи подвоїли свою перевагу, коли на ударну позицію був виведений «джокер» Махді Камара.

Утім, зрештою справедливість взяла гору і своє слово сказали футболісти, що їх ввів у гру протягом другого тайму Шаран. На 84-й хвилині вправно на добиванні зіграв Денис Безбородько, а на першій компенсованій – Максим Задерака, котрий увігнав м’яч у дев’ятку!

Браво, «Олександрія»! Вона заслужила на цей камбек і все ще не втрачає шанси на вихід у плей-офф Ліги Європи!

Рюффьє
Дебюші
Фофана
Перрен
Колодзейчак
Буанга
Юссуф
Аолу
Норден
(Будебуз, 87)
Хазрі
(Габріель Сілва, 72)
Берич
(Камара, 55)